Hjælpecenter

Vejledning til behandlere

Slet en egen øvelse

Slet permanent en privat øvelse, som du ikke længere vil bruge.

  1. Åbn øvelsen

    Her er du: Den private øvelse findes i dit bibliotek.

    Sådan gør du: Åbn øvelsens detaljer.

    Færdig når: Øvelseseditoren åbnes.

  2. Vælg Slet øvelse

    Her er du: Øvelseseditoren er åben.

    Sådan gør du: Vælg Slet øvelse nederst i panelet.

    Færdig når: En bekræftelsesdialog vises.

  3. Bekræft sletningen

    Her er du: Dialogen oplyser, at handlingen ikke kan fortrydes.

    Sådan gør du: Vælg Slet.

    Færdig når: Øvelsen slettes permanent.

  4. Kontrollér resultatet

    Her er du: Du er tilbage i øvelsesbiblioteket.

    Sådan gør du: Søg efter titlen på den slettede øvelse.

    Færdig når: Ingen øvelser matcher søgningen.